Masáže ve světě

 

Masáže ve světě

Cestování může být náročné na tělo, a proto není nic lepšího než si dopřát kvalitní masáž, která Vám pomůže uvolnit napětí a zlepšit pohodu. Navíc, masáže jsou jednou z nejstarších terapií, které se používají ke zlepšení zdraví a blahobytu. Pokud cestujete do jiných zemí, můžete si užít mnoho různých druhů masáží, které jsou specifické pro danou zemi.

Thajsko

Například, pokud cestujete do Thajska, neměli byste si nechat ujít tradiční thajskou masáž, která se provádí tlakem prstů, dlaní, loktů a kolen. Tato masáž pomáhá uvolnit svalové napětí, zlepšit průtok krve a energetické toky v těle. V Japonsku se zase využívá masáž shiatsu, která se zaměřuje na tlak na akupresurní body v těle, což pomáhá stimulovat samoléčivé schopnosti těla.

INDIE

V Indii se provádí masáže ajurvédské, které jsou účinné při odstraňování stresu, únavy a bolesti v těle. Tyto masáže zahrnují použití teplých olejů a bylinných směsí, které se aplikují na kůži a pomáhají uvolnit svaly a zlepšit cirkulaci krve.

USA A EVROPA

V USA a Evropě jsou velmi populární masáže jako reflexologie, která se zaměřuje na tlak na určité body na nohou, rukou a uších. Tyto masáže mohou pomoci zlepšit celkovou pohodu a pomáhají snižovat stres.

V neposlední řadě je důležité si vybrat kvalitní salon nebo terapeuta, který Vám bude schopen poskytnout správnou masážní terapii. Pokud si nejste jisti, můžete si vyhledat recenze online nebo se zeptat místních obyvatel na doporučení.

BALI

Pokud se chystáte na Bali, měli byste vyzkoušet balíčkovou masáž, která se provádí pomocí teplých bylinných sáčků, které jsou aplikovány na tělo. Tato masáž pomáhá uvolnit svalové napětí, zlepšit průtok krve a zároveň poskytuje relaxaci a regeneraci.

MAROKO

V Maroku se nabízí tradiční marocká masáž, která se provádí v hamamech (tradičních lázních). Tato masáž se využívá pro odstraňování stresu, únavy a pro zlepšení pokožky. Masáž se provádí pomocí arganového oleje a černého mýdla.

BRAZÍLIE

V Brazílii je velmi populární masáž zvaná Lomi Lomi, která pochází z Havajských ostrovů. Tato masáž se provádí pomocí různých technik, jako je tlak, hladění a protahování, a pomáhá uvolnit svalové napětí a zlepšit průtok krve.

ČÍNA

V Číně se využívají různé druhy masáží, jako je akupunktura nebo tuinu, což je masáž, která se provádí pomocí tlaku prstů na určité body v těle. Tyto masáže pomáhají uvolnit svalové napětí, zlepšit průtok energie a zároveň poskytují uklidnění a relaxaci.

AFRIKA

V Africe se využívají různé druhy masáží, jako je například marocká masáž nebo masáž zvaná "Rungu", která se provádí pomocí dřevěného klacku. Tato masáž pomáhá uvolnit svalové napětí a zlepšit cirkulaci krve.

JAPONSKO

V Japonsku se provádí tradiční japonská masáž zvaná Shiatsu, což znamená "tlak prsty". Tato masáž se provádí pomocí tlaku na určité body v těle a pomáhá uvolnit svalové napětí, zlepšit průtok energie a odstranit stres.

TURECKO

V Turecku se provádí tradiční turecká masáž zvaná "Hammam", což je podobné marocké masáži. Tato masáž se provádí v horké lázni a pomáhá uvolnit svalové napětí, zlepšit průtok krve a odstranit stres.

MEXIKO

V Mexiku se provádí tradiční mexická masáž zvaná "Temazcal", což je sauna s bylinnými výpary, kde se masáže provádějí v horkém a vlhkém prostředí. Tato masáž pomáhá uvolnit svalové napětí, detoxikovat tělo a posilovat imunitu.

 

 

 

 

Zpět do obchodu