Příprava na masáž

Jak se na párovou masáž pomocí masážní svíčky připravit?

Párová masáž je intimní potěšení, relaxační technika pro zbavení stresu a napětí. Zklidňuje mysl, posiluje lásku a důvěru mezi partnery, uvolní tělo po fyzické námaze.

Jak si navodit tu nejlepší atmosféru? Nespěchejte – párovou masáž si naplánujte, vyhraďte si nejlépe celý večer. Párová masáž může mít pokračování. Jaké, záleží čistě jen na vás.

Masírovaný by měl být jen jeden z páru – rozdělte si večery. Není cílem partnera zrelaxovat a následně ho unavit tím, že musí vyvinout fyzicky náročnou činnost pro masírování toho druhého. 
Správná teplota v místnosti – ujistěte se, že teplota v místnosti je příjemná nejen masírovanému. Masírovanému by neměla být zima, ale masér by neměl umírat v místnosti teplem. Správná atmosféra – světlo přizpůsobte tomu, že partnerská masáž je intimní záležitost.

Zvolte vhodnou pomalou hudbu, hudba může být relaxační nebo při romantické masáži třeba i ploužáky. Pomůcky – rozložte osušku nebo prostěradlo na místo, které jste si vybrali k masáži – postel nebo pohovka, připravte si svíčku a masážní olej nebo nejlépe novinku, prostředek, který spojuje tyto dvě pomůcky v jednu – masážní svíčku My Candle.

Ta je unikátní v tom, že po zapálení knotů nejen začne uvolňovat jemnou vybranou vůni, ale hlavně masážní olej. Je vyrobena z luxusních přírodních ingrediencí jako je bambucké máslo, kokosový a avokádový olej, které působí na pokožku blahodárně, vyživí jí a zkrášlí. Po chvilce hoření je v nádobce svíčky dostatečné množství oleje k masírování. Olej má ideální teplotu připravenou k aplikaci na tělo. Nemusíte ho tedy zahřívat jako běžný masážní olej. Nikdy se nepřehřeje, pokožku nepopálí.

Právě teplý olej je tělu nesmírně příjemný. Dokonalé spojení tepelné terapie a aromaterapie. Svíčka provoní místnost ale i tělo na dlouhou dobu. Použití je jednoduché, olej stačí vlít do dlaní a aplikovat na tělo nebo rovnou z nádobky pokožku masírovaného. Vypněte mobilní telefony a užívejte si jeden druhého.

Zpět do obchodu