Covid a masáže

 

Masážní salóny jsou zavřené, stejně tak i wellnes centra. Vypadá to, že zůstanou i po další týdny. Tělo touží po rozmazlování a duše volá po povzbuzení!

Jak si pomoci doma? Stačí si vyčlenit pár minutek navíc pro sebe, partnera a jednoduše si navodit salónní atmosféru i doma. Jak?

Je velmi jednoduché si i doma dopřát něco extra. Voňavá koupel i horká sprcha blahodárně působí na všechny naše smysly. Zkuste přidat něco nového. Něco, co obohatí Váš denní rituál v péči o tělo a dodá ten „jiný, lepší“ pocit.

Slyšeli jste o masážních svíčkách? Měli jste možnost vyzkoušet? Zkuste My Candle.

Masážní svíčky My Candle jsou vyrobeny tak, aby teplý olej, který uvolňují po zapálení a chvilkovém hoření, byl okamžitě teplotně příjemný pro pokožku. Nedráždí, naopak přírodní vosky a másla, které jsou použity na výrobu svíček My Candle, přináší skvělé benefity pro kůži, jako je vyživení, hydratace a zvláčnění.

Jak je používat? První, co Vás pravděpodobně napadá je využít je při masáži. Ano, je to skvělé. Teplý olej je neskonale příjemný a Vy ani Váš partner nemusíte být znalec správných technik. Již jen samotný teplý voňavý olej na kůži, omamné aroma, kterou svíčka propouští do místnosti, je nádherný zážitek. Stačí se jen nechat unést, masírovat místa, která chtějí být masírovaná a dokonalý zážitek zaručen.

Nebo, pro potěšení sebe sama, dopřejte si koupel nebo horkou sprchu. Zapalte My Candle svíčku, nechte ji rozvonět. Na suchou kůži aplikujte provoněný olej a užívejte si pocit extra péče, co pokožce díky všech nádherným ingrediencím dáváte. Není to lepší představa, než se namazat běžným tělovým mlékem?

My Candle nabízí tři vytříbené vůně, které Vás buď povzbudí, pohladí nebo pozitivně naladí.

Vylaďte se.

Zpět do obchodu