Co je to masážní svíčka?

CO JE TO MASÁŽNÍ SVÍČKA?


Zatím ne pro každého známý pojem. Název může být zavádějící. Masážní svíčka - jen pro masáž. Není tomu ale tak! Masážní svíčka My Candle má široké využití. Jedinečný prožitek z masáží všichni dobře známe. Jemný dotyk druhé osoby se záměrem ulevit, utěšit, pohladit tělo tomu, komu je masáž určena, má asi každý rád. Ale, Masážní svíčka My Candle je skvělé propojení i několika dalších benefitů a využití. Blahodárná vůně, co se line ze svíčky po zapálení nejenom že prostoupí místnost, ale vůně, která se uvolní z masážního oleje po aplikaci na kůži dlouhodobě na těle ulpí. Skvěle funguje místo tělového mléka po koupeli.

Teplý olej, který se vetře na pokožku například po koupeli nebo sprchování, vyživí, zjemní a lehce hydratuje pokožku. Vůně, která na kůži zůstává je velmi jemná a zároveň intenzivní. Teplý olej je tělu nejenom příjemný, ale i funkční. Právě že díky teplotě se obsažené vitamíny a minerály lépe vstřebávají a posilují jejich účinek.

Svíčka My Candle je vyrobena z přírodních surovin, které pleť zkrášlí a rozmazlí. Je to dokonalá přírodní péče z čistých ingrediencí jako je bambucké máslo, avokádový a kokosový olej. Vyzkoušejte inovativní přírodní kosmetiku My Candle. Ten pocit stojí za to! 

A v neposlední řadě, svíčka My Candle potěší každého milovníka čistých designů. Je to krásný doplněk do každého interiéru. Určitě se bude skvěle vyjímat i ve Vaší koupelně a domácí spa tak budete mít vždy po ruce.

Zpět do obchodu